despre noi servicii contact
INFORMATII - cum cumpar?

Informatii despre produse
Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate la pagina contact sau sa ne trimiteti un e-mail completand formularul de la pagina contact cu subiectul 'stoc produse', 'livrare' sau 'diverse'.

Pretul produselor
Preturile afisate pe site sunt exprimate in Euro si includ TVA. Facturile proforma si fiscala se emit in lei la cursul BNR euro/lei din data facturarii, fara alteb taxe. Platile se efectueaza exclusiv in lei.
In cazul in care se comanda o cantitate de tesatura mai mica de 20 ml, pretul produsului creste cu 10%. Daca se comanda peste 200 ml de tesatura, se acorda un discount de 10%.
Pretul produselor confectionate se discuta pentru fiecare comanda in parte.

Cum comand un produs?
Comanda se poate trimite prin e-mail sau telefonic si trebuie sa contina datele complete de identificare ale persoanei (fizica sau juridica) care a lansat comanda.
Pentru comenzile expediate prin e-mail va rugam sa completati formularul de la pagina contact, alegand subiectul 'comanda'. Mentionati codul articolului si cantitatea.

Preluare / Procesare comenzi sau alte solicitari
Preluarea e-mail-urilor cu privire la solicitarile dvs. se face non-stop, 24/7.
Preluarea telefonica a solicitarilor dvs. se face de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00 (exceptand sarbatorile legale).

Procesarea comenzilor se face de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00 (exceptand sarbatorile legale).

Sunt luate in considerare numai comenzile care contin datele complete de identificare ale firmei (sau ale persoanei) care a lansat comanda.
Raspunsul va fi comunicat numai in scris, pe e-mail, in 24 de ore, exceptand zilele de duminica si sarbatorile legale.
Daca nu primiti un raspuns la solicitarile dv transmise pe e-mail va rugam sa ne contactati telefonic.

Ne deplasam la sediul dv, persoana fizica sau juridica, in Bucuresti sau in localitatile din jurul Bucurestiului, pentru prezentari de mostre si oferim consultanta pentru amenajarea spatiilor comerciale, restaurantelor, locuintelor etc. In cazul solicitarilor venite din tara, va vom comunica in ce masura putem sa ne deplasam la dumneavoastra.

Modalitati de plata
1. prin virament bancar (cu ordin de plata) in contul indicat in factura proforma emisa si expediata pe e-mail de Altmark International
2. numerar la ghiseul oricarei filiale ale bancii la care Altmark International are cont, acest cont este mentionat in factura proforma sau factura.
3. ramburs (numerar la primirea coletului)
Facturile proforma si fiscala se emit in lei la cursul BNR euro/lei din data facturarii. Platile se efectueaza exclusiv in lei.

Se poate percepe un avans cuprins intre 30% si 50% din valoarea totala a comenzii.

Livrarea produselor
In cazul in care plata se efectueaza prin virament bancar, livrarea produselor se face numai dupa confirmarea incasarii banilor in contul Altmark International.

Produsele se livreaza la adresa mentionata in comanda prin resurse proprii sau prin intermediul firmei curierat rapid Fan Courier. La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii fiscale.
Livrarea se poate face la orice adresa indicata de catre cumparator, acest lucru se stabileste inainte de facturare pentru a include in factura eventualele taxe de livrare.

Coletele se livreaza in sistem 'din usa in usa' in 24 de ore pentru expeditiile preluate in zilele de luni pana vineri si in 36 de ore pentru expeditiile preluate in zilele de sambata, indiferent de destinatie (pe teritoriul Romaniei).

Firma de curierat rapid efectueaza livrari si in zilele de sambata, pana la orele 12.00. Va rugam sa ne anuntati in prealabil daca doriti sa primiti coletul sambata.

Veti primi un email de confirmare a livrarii care contine numele firmei de curierat si numarul de urmarire a expedierii (AWB) etc.

Costurile de livrare variaza in functie de masa si volumul coletului, localitatea de destinatie etc. Va rugam sa ne contacti pentru a va comunica costul livrarii.
Costul transportului prin curier va fi suportat de catre Altmark International daca sunt indeplinite cumulativ conditiile de mai jos:
-valoarea comenzii este mai mare de 450 de lei
-livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei
-societatea de curierat are filiala in localitatea de destinatie

Receptionarea produselor
Receptia produsului livrat prin curier consta in:
-verificarea integritatii fizice a coletului (daca este rupt, ud etc.)
-verificarea continutului coletului (cod articol, model etc.)
-verificarea integritatii fizice a produsului (nu prezinta urme de lovituri, nu este ud etc.)

Puteti refuza primirea coletului, mentionand motivul pe documentul de expeditie. In acest caz trebuie sa ne contactati imediat la numerele de telefon afisate la pagina contact.

powered by Altmark International copyright 2020 AltmarK International