despre noi servicii contact
DESPRE NOI

Altmark International este importator de tesaturi din in 100% sau in in amestec cu bumbac. Furnizorii nostri sunt firme de prestigiu din Europa. Produsele pe care le comercializam au origine E.U. si sunt certificate conform standardului OEKO-TEX - STANDARD 100.

Altmark International comercializeaza nu doar tesaturi din in, comercializeaza tesaturi spectaculoase, cu un aspect deosebit.

Inul este o fibra naturala, 100% biodegradabila si reciclabila, este o alternativa la produsele obtinute din fibre sintetice.

Misiunea noastra este de a furniza produse care sunt sigure pentru om si mediu, sunt prietenoase cu mediul, asa-numitele produse eco-friendly. Furnizam doar produse 100% naturale, netratate chimic. Credem ca ceea ce purtam ne reprezinta, inul este o tesatura nobila, pretioasa, confera celui care o poarta o stare de incredere, de eleganta. In ultmii ani tot mai multi creatori de moda au folosit inul in colectiile lor, bucurandu-se de un succes imediat.

Comercializam tesaturi din in sau in in amestec cu bumbac cu masa, desimi si structuri diverse, off-white, natur sau vopsite.

Articolele din in pe care le comercializam se pot uitiliza in diverse domenii: confectii imbracaminte, amenajari interioare, industria mobilei, HoReCa.

Comercializam tesaturi din stoc sau conform specificatiilor clientilor, conditiile comerciale se stabilesc pentru fiecare comanda in parte.

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.
powered by Altmark International copyright 2020 AltmarK International