despre noi servicii contact
SERVICII
Informatii despre stoc
Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate la pagina contact sau sa ne trimiteti un e-mail completand formularul de la pagina contact cu subiectul 'stoc produse'.
Preluare / Procesare comenzi
Comanda se poate trimite prin e-mail sau telefonic si trebuie sa contina datele complete de identificare ale firmei (sau ale persoanei) care a lansat comanda.
Preluarea comenzilor expediate pe e-mail se face non-stop.
Procesarea comenzilor se face de luni pana vineri intre orele 09.00-17.00 (exceptand sarbatorile legale).
Raspunsul va fi comunicat in scris, pe e-mail. Detaliie se stabilesc telefonic sau in urma vizionarii efective a produselor.
Pentru comenzile expediate prin e-mail va rugam sa completati formularul de la pagina de contact, alegand subiectul 'comanda'. Mentionati codul articolului, (eventual culoarea) si cantitatea.
Culorile produselor
Sunt aproximativ 2000 de articole in portofoliul producatorului, paleta de culori si imprimeuri este foarte larga. Va stam la dispoztie cu informatii privind culorile si nuantele, termenii comerciali si aspectele tehnice. Culorile (nuantele) prezentate pe website pot diferi fata de cele reale in functie de setarile grafice ale calculatorului.

Putem realiza tesaturi personalizate conform specificatiilor, cantitatea minima pentru comanda este de 200 ml.

Cantitatea comandata
Livram orice cantitate de tesatura in functie de stocul existent la noi sau la producatori. In cazul in care doriti o cantitate mai mare decat stocul existent, vom stabili contractual termenul de livrare si alte conditii necesare derularii contractului.
Confectionare
Realizam la cerere produse de imbracaminte, articole pentru amenajarea locuintelor si articole destinate Ho.Re.Ca. (perdele, draperii, fete de masa, lenjerii, etc). Condtitiile tehnico-economice se stabilesc contractual.
powered by Altmark International copyright 2020 AltmarK International