despre noi servicii contact
INFORMATII - termeni si conditii

Bine ati venit pe web site-ul www.altmark.ro

1. ACORD INTRE UTILIZATORI SI ALTMARK INTERNATIONAL srl

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a vizita acest website. Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Va rugam sa nu accesati acest website daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentati in continuare.

2. MODIFICAREA TERMENILOR

Website-ul www.altmark.ro va fi denumit in cele ce urmeaza 'Site'. Altmark International in calitate de autor / proprietar / administrator al Site-ului isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui Site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Orice modificare are efect imediat ce a fost postata pe acest Site. Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa ii respectati.

3. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHTS) SI MARCA INREGISTRATA

Altmark International este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, fotografii, texte sunt proprietatea Altmark International srl sau sunt licentiate de Altmark International pentru a fi folosite.

Altmark este marca inregistrata a Altmark International. Domeniul altmark.ro este proprietatea Altmark International. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Altmark International, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, de cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Altmark International este interzisa si se pedepseste conform legii.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI IN SCOP PERSONAL SI NECOMERCIAL

Daca nu este specificat altfel, Site-ul este pentru utilizare personala si necomerciala. Nu puteti modifica, copia, distribui, transmite, expune, prezenta, reproduce, publica, transfera sau vinde informatiile, produsele sau serviciile obtinute de pe Site.

Altmark International va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Altmark International sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau depreciativa. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Altmark International fara acordul prealabil scris al Altmark International srl
Utilizarea neautorizata a acesteia revoca imediat licentele acordate de catre Altmark International.

Site-ul este furnizat de Altmark International pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil" . Altmark International nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.altmark.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Altmark International fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Altmark International nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Altmark International nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui Site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii.

5. COMUNICARI

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale Altmark International sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, nu deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mail-uri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa va declinati o alta identitate. Altmark International isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Altmark International si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral AltmarK International sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

6. MINORI

Altmark International nu vinde produse si/sau servicii catre minori. Altmark International poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati Site-ul o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Altmark International respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati Altmark International o notificare care sa contina:

  • Semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa il reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • Descrierea materialelor protejate de drepturile de autor care apreciati ca au fost incalcate;
  • Indicarea locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • Adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail a dumneavoastra;
  • Declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de catre detinatorul drepturilor de autor, de catre imputernicitului acestuia sau de lege;
  • Declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor de autor sau actionati in numele autorului.

8. LEGISLATIE

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Altmark International. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca cu sediul in aceeasi jurisdictie din aceeasi structura administrativa cu sediul Altmark International.

Altmark International srl
str. Valea Ialomitei nr 2A, bl. 417D, cod postal 062204, sector 6 Bucuresti, Romania
Telefon: 0772 173 251
Site-ul este proprietatea Altmark International.
Nr. de ordine in Registrul Comertului J40/12489/2005
CIF: RO 17787359
Ultima actualizare a site-ului: 05 Ianuarie 2020

powered by Altmark International copyright 2020 AltmarK International