Altmark International serviete genti din piele
despre noi
servicii
contact
download
 
  FAQ  
 
 
genti pentru femei
genti pentru barbati
genti de umar
genti shopper
portofele
Informatii despre produse
Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate la pagina contact sau sa ne trimiteti un e-mail completand formularul de la pagina contact alegand una dintre optiuni: 'stoc produse', 'livrare' sau 'diverse'.
Preluarea e-mail-urilor cu privire la solicitarile dvs. se face non-stop.
Preluarea telefonica a solicitarilor dvs. se face de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00 (exceptand sarbatorile legale).
Produsele se vand exclusiv on-line.
Pentru a vizualiza cataloagele producatorilor va rugam sa accesati pagina download. Puteti descarca listele de preturi, fisiere in format pdf, structurate pe game de produse. Se poate comanda orice produs din cataloage.
Accesati butonul download. Puteti descarca listele de preturi, fisiere in format pdf, structurate pe game de produse.
Comanda produse
Comanda se poate trimite prin e-mail sau telefonic si trebuie sa contina datele complete de identificare ale persoanei (fizica sau juridica) care a lansat comanda.
Pentru comenzile expediate prin e-mail va rugam sa completati formularul de la pagina contact, alegand subiectul 'comanda'. Mentionati codul articolului, (eventual culoarea) si cantitatea.
Preluarea comenzilor transmise prin e-mail se face non-stop, 24/7.
Veti primi un raspuns in scris pe e-mail, in 24 de ore, exceptand sambata, duminica si sarbatorile legale, care va confirma faptul ca a fost receptionata comanda dv si urmeaza a fi procesata. Daca nu primiti un astfel de raspuns va rugam sa ne contactati telefonic.
Procesarea comenzilor se face de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00 (exceptand sarbatorile legale).
Plata produse
Preturile afisate pe site si in listele de preturi sunt exprimate in Euro si includ TVA. Pretul in lei se calculeaza la cursul BNR euro/lei din data facturarii.
Modalitate de plata:
• prin virament bancar (cu ordin de plata) in contul indicat in factura proforma emisa si expediata prin fax sau e-mail de catre Altmark International
• numerar la ghiseul oricarei filiale ale bancii la care Altmark International are cont, acest cont este mentionat in factura proforma sau factura.
• ramburs (numerar la primirea coletului)
Facturile proforma si fiscala se emit in lei la cursul BNR euro/lei din data facturarii. Platile se efectueaza exclusiv in lei.
In cazul in care plata se face prin virament bancar livrarea produselor se face numai dupa confirmarea incasarii banilor in contul Altmark International.
Livrare produse
Produsele comandate pana la ora 15.00 (si, dupa caz, dupa ce se face dovada platii prin virament bancar) se livreaza in aceeasi zi, termen de livrare 24 de ore (exceptand sarbatorile legale).
In cazul in care plata se efectueaza prin virament bancar, produsul (produsele) se expediaza numai dupa incasarea integrala a contravalorii facturii.
In cazul in care produsul comandat nu este in stoc va anuntam cand se poate livra.
Produsele se livreaza la adresa mentionata in comanda prin resurse proprii sau prin intermediul uneia dintre societatile de curierat rapid Urgent Curier, Fan Courier sau DPD/Pegasus. La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii fiscale.
Veti primi un email de confirmare a livrarii care contine numele firmei de curierat, numarul de urmarire a expedierii (AWB) etc.
Costurile de livrare variaza in functie de masa si volumul coletului, localitatea de destinatie etc. Va rugam sa ne contactati pentru a va comunica costul livrarii.
Costul transportului prin curier va fi suportat de catre Altmark International daca sunt indeplinite cumulativ conditiile de mai jos:
• valoarea comenzii este mai mare de 400 de lei
• livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei
• societatea de curierat are filiala in localitatea de destinatie
Coletele se livreaza in sistem 'din usa in usa' in 24 de ore pentru expeditiile preluate in zilele de luni pana vineri si in 36 de ore pentru expeditiile preluate in zilele de sambata, indiferent de destinatie pe teritoriul Romaniei.
Firmele de curierat rapid efectueaza livrari si in zilele de sambata, pana la orele 12.00. Va rugam sa ne anuntati in prealabil daca doriti sa primiti coletul sambata.
Livrarea se poate face la orice adresa indicata de catre cumparator, acest lucru se stabileste inainte de facturare pentru a include in factura eventualele taxe de livrare.
Receptionare produse
Receptia produsului livrat prin curier consta in:
• verificarea integritatii fizice a coletului (daca este rupt, ud etc.)
• verificarea continutului coletului (cod articol, model etc.)
• verificarea integritatii fizice a produsului (nu prezinta urme de lovituri, nu este ud etc.)
• verificarea integritatii functionale a produsului (functionarea tuturor accesoriilor: incuietori, fermoare, etc.).
Puteti refuza primirea coletului, mentionand motivul pe documentul de expeditie. In acest caz trebuie sa ne contactati imediat la numerele de telefon afisate la pagina contact.
Returnare produse
Un contract la distanta implica furnizarea produsului fara a fi necesara prezenta fizica simultana a consumatorului si vanzatorului - livrare de tip 'on-line'.
Consumatorul persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile directe de returnare a produsului cad in sarcina consumatorului (cheltuielile de transport). Denuntarea unilaterala a contractului la distanta are efecte numai pe teritoriul Romaniei.
Nu este admisa denuntarea unilaterala a contractului, din partea consumatorului, in oricare din urmatoarele situatii:
• produsul este returnat incomplet (produsul va fi returnat în ambalajul original, avand atasate etichetele aferente, fara sa prezinte semne de uzura, atat acesta cat si accesoriile aferente)
• produsul este returnat deteriorat (dincolo de o simpla utilizare)
• produsul este returnat nefunctional - s-a returnat un produs cu totul diferit fata de cel vandut.
In oricare din situatiile descrise mai sus SC Altmark International SRL isi rezerva dreptul de a refuza rambursarea contravalorii produsului returnat.
Rambursarea sumei platite de catre consumator, aferenta produsului returnat prin denuntarea unilaterala a contractul la distanta, se aplica doar în cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei produsului - este obligatoriu ca in coletul de returnare a produsului sa existe o copie lizibila a bonului de casa sau a facturii fiscale emisa de catre vanzator.
Rambursarea sumei platite de catre consumator, aferenta produsului returnat prin denuntarea unilaterala a contractul la distanta, se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului. Nu se accepta returnarea produsului/produselor cu plata ramburs si prin Posta Romana. Consumatorul va suporta toate cheltuielie de ramburs.

 

 
termeni si conditii copyright 2018 Altmark International
powered by Altmark International