Altmark International serviete genti din piele
despre noi
servicii
contact
download
 
  marci / producatori - Greenland Nature  
 
 
genti pentru femei
genti pictate manual
genti de umar
genti aspect vintage
portofele pentru barbati
Colectie 2018
Greenland - CLASSIC
Greenland - MONTANA
Greenland - STONE
Greenland - WESTCOAST
Greenland - ART + CRAFT
download catalog Greenland Nature
download preturi Greenland Nature (PDF zipped 668KB)
greenland nature GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori din Germania de articole de marochinarie din piele naturala - genti casual, serviete, genti de voiaj etc. greenland nature GmbH este o companie de succes de peste zece ani si este una dintre primele companii din industria de profil specializata strict in realizarea produselor din piele naturala. Compania se dezvolta continuu datorita cererii tot mai mari pe plan mondial de produse realizate din piele naturala.
. Motto-ul greenland nature este 'Think Natural'. Culoarea produselor greenland nature se obtine in urma unor tratamente speciale de tabacire a pieilor brute de origine animala, utilizandu-se numai ceara si uleiuri naturale, fara coloranti artificiali.
. Gentile greenland nature realizate din panza in combinatie cu piele de bovina se bucura acelasi succes ca si cele realizate integral din piele naturala, sunt deosebite din punct de vedere calitativ, sunt rezistente la apa, praf, murdarie.
. Gama de produse greenland nature Art + Craft impresioneaza prin finisajul deosebit, pielea naturala din care sunt confectionate este pictata manual.
• culorile (nuantele) pot diferi fata de cele reale in functie de setarile grafice ale calculatorului

 

 
termeni si conditii copyright 2018 Altmark International
powered by Altmark International