Altmark International serviete genti din piele
despre noi
servicii
contact
download
 
  protectia mediului  
 
 
genti aspect vintage
genti pentru laptop
genti din panza
portofele pentru femei

Tabacirea vegetala este un proces tehnologic inspirat de natura in care, in deplina armonie, produsele si subprodusele rezultate se intorc in natura. Tabacirea vegetala este o rezultanta a combinarii fericite dintre traditie si cele mai noi tehnologii si inseamna produse sigure din punct de vedere al sanatatii umane, cu respectarea tuturor cerintelor de protectie a mediului inconjurator.

Produsele de marochinarie confectionate din piele tratata cu tanin vegetal nu sunt realizate doar pentru a raspunde nevoilor de confort ale utilizatorului, ele respecta natura, procesele de productie fiind atent monitorizate pentru un impact minim asupra mediului.

  • Niciun animal nu este sacrificat exclusiv pentru pielea sa. Pieile brute utilizate in tabacariile furnizorilor nostri sunt colectate, exclusiv, din industria alimentara de la animalele sacrificate pentru carne (pentru consum uman).
  • Pieile tratate cu tanin vegetal sunt complet biodegradabile si nu prezinta vreun pericol pentru sanatatea persoanelor care sufera de alergii declansate de saruri metalice.
  • Tabacariile au facut investitii imense in sistemele de epurare si reciclare, astfel incat procesul de tabacire sa fie in deplin respect pentru mediul inconjurator.
  • Marea majoritatea a substantelor utilizate in procesul de productie al tabacariilor furnizorilor nostri este recuperata, reciclata si reutilizata in alte domenii: sarea utilizata in cadrul tabacariilor pentru conservarea si depozitarea pieilor brute este reciclata si reutilizata pentru deszapezirea drumurilor publice; parul de origine animala rezultat din prelucrarea pieilor brute este transformat in fertilizator pentru agricultura; namolul rezultat din statiile de epurare ale tabacariilor este utilizat in industria materialelor de constructii la fabricarea caramizilor.
  • Produsele de marochinarie confectionate din piele tratata cu tanin vegetal nu contin nicio substanta toxica de genul : azo-coloranti, nichel, PCF or crom VI.
  • Produsele de marochinarie confectionate din piele tratata cu tanin vegetal sunt imediat identificabile prin eticheta cu marca si logo-ul furnizorilor nostri.

Pentru acei consumatori care intentioneaza sa achizitioneze un produs de marochinarie si sunt interesati de calitatea produselor dar si de calitatea mediului propunem colectiile consacrate ale furnizorilor nostri germani.

 

 
termeni si conditii copyright 2018 Altmark International
powered by Altmark International